Manfred Jongenelis

De accordeon is een prachtig instrument en dat weet Manfred Jongenelis als geen ander. Kom een kijkje nemen en laat je verblijden door de warme klanken van dit instrument.

Read More

DJ Jos Rutters

De Dollemansdagen zijn voor Jos Rutters geen onbekend terrein. Dit jaar is hij te vinden achter de draaitafel in onze eigen barn. Dat kan maar één ding betekenen: gezelligheid alom!

Read More

Ivy Linn and the left hand gamblers

Duik terug in de tijd met Ivy Linn and the lefthand Gamblers! Met hun retro uitstraling waan je je even in de vijftiger jaren. Er kan niet anders dan gedanst worden!

Read More

The Royal Hillbilly Club

Yeehaw! The Royal Hillbilly Club heeft maar één doel: de hele tent naar z’n grootje spelen! Bereid je voor op hits van alle soorten, maten en genres, gemarineerd in een Hillbilly country honky-tonk saus!

Read More

Dj Joeri

DJ Joeri weet als geen ander hoe je een feestje kan bouwen. In het feestcafé staat hij dan ook helemaal op zijn plek. Is het al tijd voor een polonaise?!

Read More

Jeffrey Heesen

In 2015 maakte Jeffrey Heesen een verpletterende indruk in de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken uit de entertainmentwereld. Laat het feestje dus maar beginnen!

Read More

John de Bever

“Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”. Meer introductie heeft John de Bever niet nodig. Met deze artiest beloofd het één groot feest te worden. Dus handen in de lucht en zwaaien maar!

Read More

Lampegastuh

Kan het jou niet gek genoeg? Dan mag je het optreden van Lampegastuh zeker niet missen! Dit duo weet elke kroeg, tent, club en festival vakkundig af te breken! Let’s go!f

Read More

De Lievelings DJ’s van je zusje

Deze mannen trakteren je op een wervelwind van hitjes, oude knallers, uitschieters en alles daartussen in. Hou je zusje in de gaten, want er gaat gedanst worden!

Read More

DJ Jim Vane

Tijdens de vorige editie draaide DJ Jim Vane de hele tent op z’n kop. En dit jaar is hij weer van de partij! Dat beloofd een knallende afsluiter te worden!

Read More